Wij zijn er voor jou

Werken bij De Care Express

Werken bij De Care Express is werken bij een organisatie met flexibele professionals, die zich voor 100% inzetten voor de jongeren die zij behandelen en begeleiden. Geduld, vasthoudendheid en brede kennis van behandelmethoden kenmerken ons.

Hulpverleners in alle soorten en maten

Binnen Care Express werken hulpverleners van alle soorten en maten. Zo hebben we maatschappelijk werkers, (GZ-en klinisch) psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (SPV), psychiaters en jongerencoaches.

Allemaal hebben we hart voor jongeren met complexe problemen en geloven we dat je deze problemen kan oplossen door onbevangen te luisteren en echt contact te maken.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Onze professionals krijgen veel vrijheid wat betreft het indelen van hun werk en de ondersteuning van de jongeren. Daar hoort een grote dosis verantwoordelijkheid bij, kwaliteitsbewaking en heldere afspraken over werkprocessen en basismethoden.

Daarom moet je sterk in je schoenen staan en een kei zijn in je vak.

Diversiteit

Onze collega’s zijn zeer divers in (culturele) achtergrond, opleiding, leeftijd en ervaring. Maar allemaal zijn ze doortastend, leergierig, creatief in oplossingen, gericht op resultaat en samenwerking.

Vacatures

Je vind de vacatures van de Care Express op deze pagina. Je kan ook een open sollicitatie sturen via het formulier op de contactpagina.