Wij zijn er voor jou

Vergoeding

Deelname aan behandeling van de Care Express wordt afhankelijk van je leeftijd door verschillende organisaties vergoed.

Jonger dan 18 jaar

Ben je jonger dan 18 jaar, dan vergoedt de gemeente je behandeling en begeleiding via het Jeugdhulpbudget. 

18 jaar of ouder

Ben je 18 jaar of ouder, dan vergoedt de gemeente de begeleiding via de WMO. En de zorgverzekering vergoedt je behandeling. De zorgverzekering vraagt dan om een verwijsbrief van je huisarts.

De Care Express heeft met de veel zorgverzekeringen een contract afgesloten. Tot onze spijt kunnen verzekerden bij CZ, Menzis, DSW en ASR zich niet meer bij ons aanmelden als cliënt.

De reden hiervan is dat deze zorgverzekeraars heeft aangegeven dat zorginstellingen zonder een contract bij deze zorgverzekeraars de zorgkosten voor deze hulp niet meer direct kunnen declareren (d.m.v. een Acte van Cessie).

Wij willen onszelf en onze cliënten niet met grote financiële risico’s confronteren, en hebben daarom moeten besluiten deze hulp niet meer te leveren. Wij zijn druk bezig met (o.a.) onderstaande zorgverzekeraars contracten af te sluiten voor de aankomende jaren, want ons doel is dat we vanaf 2020 ook deze verzekerden weer hulp kunnen bieden.

Het gaat om de volgende verzekeringen:

verzekeringen

Bij zorg die via de zorgverzekering wordt vergoed, geldt een verplicht eigen risico. Dat betekent dat je het eerste deel van de kosten van je behandeling, tot het bedrag van je eigen risico, zelf betaalt. Vertel het ons als dit problemen voor je oplevert, dan zoeken we daarvoor samen naar een oplossing.

Je kunt bij de Care Express terecht als je staat ingeschreven bij een gemeente die een contract heeft afgesloten met de Care Express. Je kunt terecht bij een van onze vestigingen van de Care Express in:

Vragen

Weet je niet zeker of je deelname wordt vergoed of heb je andere vragen? Bel ons gerust!