Wij zijn er voor jou

Vergoeding

Deelname aan behandeling van de Care Express wordt afhankelijk van je leeftijd door verschillende organisaties vergoed.

Jonger dan 18 jaar

Ben je jonger dan 18 jaar, dan vergoedt de gemeente je behandeling en begeleiding. 

18 jaar of ouder

Ben je 18 jaar of ouder, dan vergoedt je zorgverzekering je behandeling. De zorgverzekering vraagt dan om een verwijsbrief van je huisarts.

De Care Express heeft in 2021 alleen een contract met de verzekeraars onder de Achmea koepel (Achmea, De Friesland Zorgverzekeraar, FBTO, Interpolis, Pro Life en Zilveren Kruis). Wanneer je bij een andere zorgverzekeraar zit, kunnen we je op dit moment helaas niet behandelen.

Wij zijn druk bezig om ook met andere zorgverzekeraars contracten af te sluiten voor de aankomende jaren, want ons doel is dat we vanaf 2022 ook deze verzekerden weer hulp kunnen bieden.

Bij zorg die via de zorgverzekering wordt vergoed, geldt een verplicht eigen risico. Dat betekent dat je het eerste deel van de kosten van je behandeling, tot het bedrag van je eigen risico, zelf betaalt. Vertel het ons als dit problemen voor je oplevert, dan zoeken we daarvoor samen naar een oplossing.

Je kunt bij de Care Express terecht als je staat ingeschreven bij een gemeente die een contract met ons heeft afgesloten. Je kunt terecht bij een van onze vestigingen van de Care Express in:

Vragen

Weet je niet zeker of je deelname wordt vergoed of heb je andere vragen? Bel ons gerust!