Wij zijn er voor jou

Je leven weer op de rails

Zie je het niet meer zitten of kom je er zelf niet meer uit door schulden, verslaving, problemen met politie en justitie, thuis of op school? Dan helpt de Care Express je leven weer op de rails te krijgen. Dat doe je samen met je coach, die de tijd voor je neemt en echt naar je luistert.  We denken en werken met je mee, op school, in je gezin of daar waar de schoen wringt.

Afspreken waar jij wil

Als je dat wilt, spreek je af op een plek waar jij je goed voelt. Dat kan gewoon thuis zijn of bij je favoriete poolcafé, de McDonalds of een coffeeshop. Als je er klaar voor bent, bespreken jullie je problemen en maak je een plan om ze aan te pakken. Dat is niet altijd makkelijk, maar de coach is er echt voor jou. Als het even niet meer gaat, kun je altijd bellen voor advies of een luisterend oor.

Samen sterk

De Care Express doet er alles aan om je te helpen, maar alleen als jij dat zelf ook wil. Jij bent verantwoordelijk. Gelukkig sta je er niet alleen voor. We zoeken een coach voor jou met wie het klikt.

Je coach is er voor je en als jij dat goed vindt, betrekken we je omgeving erbij. Vrienden, familie of klasgenoten kunnen je helpen. En overdag mag je altijd langskomen bij de Care Express om te chillen, je huiswerk te maken of voor een goed gesprek. Ook als je coach er even niet is. Je coach staat je hele behandeltraject voor je klaar. En daarom zoeken we een coach voor jou met wie het klikt. 

Snel geholpen

Wij zijn er voor jou! Loop een keer binnen of bel ons. Wij proberen zo snel mogelijk een eerste gesprek in te plannen. Ook na het eerste contact, zit je nergens aan vast. Lees alvast hoe je je bij Care Express kunt aanmelden. Of wie de zorg betaalt. Ook als je niet tevreden bent , kun je dat bij ons laten weten.